2005

Dennis Nilsson blev klubbmästare 2005


KM spelades precis som förra året i en serie- och en final. Efter serien slog man ihop a- och b-finalen på grund av för få spelare i b-finalen. Poängen mellan serierna räknades inte ihop i slutresultatet.

Tävlingen stod mellan två spelare. Den var regerade klubbmästaren Daniel Eriksson och Dennis Nilsson. När seriespelet var över ledde Dennis med en poäng över Daniel. Detta försprång behöll han genom hela finalspelet och kunde därmed inteckna ännu en mästartitel.

Genom att vinna klubbmästerskapet hamnade Dennis Nilsson i en unika skaran. Tillsammans med H-E Olofsson, Andreas Sjöberg och Holger Moberg har Dennis nu sju klubbmästartitlar.

Både KM 1-timmes och 20-minuters spelades med en serie där de fyra bäst placerade gick vidare till semi- och final i bäst av två partier. Daniel tog revansch och vann KM 1-timmes genom att besegra Patrik Sjödin i finalen. I KM 20-minuters vann Patrik Eckeskog finalen mot Dennis Nilsson.

Eckeskog vann även KM i blixt.


Klubbmästerskap 2005

Seriespel

Finalspel

(Pågrund av avhopp samt ingen nya spelare in i b-finalen slogs final-grupperna ihop. Poängen räknades  inte mellan final-grupperna)

KM 1h 2005

Seriespel

Finalspel


KM 20min 2005

Seriespel

A-final

B-final


KM Blixt 2005

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *